Mine Første ABC Kort

349.00kr

Pris: 349,-

Inviter til en leken innføring i bokstavenes magiske univers med gøyale figurer og rim! I esken finner du 29 solide kort, som tar for seg alfabetet bokstav for bokstav, oppmuntrer barnet til å kjenne igjen bokstavene og knytte sammen bilde og tekst. På idékortet finner dere morsomme bokstavleker som barnet vil elske! Kortene er deilige å ta i, trykket med vegetabilske farger, biologisk nedbrytbare, og store og gode med sin A5 størrelse.

Som eier av denne boken får du også tilgang til en eksklusiv medlemsside med enda mere gøy som du kan bruke Mine Første ABC Kort til.

Kategori: Stikkord: , ,

Beskrivelse

 

Innviter til en leken innføring i bokstavenes magiske univers med gøyale figurer og rim! I esken finner du 29 solide kort, som tar for seg alfabetet bokstav for bokstav, oppmuntrer barnet til å kjenne igjen bokstavene og knytte sammen bilde og tekst. På idékortet finner dere morsomme bokstavleker som barnet vil elske!  

Hver kveld, siden han var liten, har vi funnet bokstaven hans og bokstavene til venner og familie. Han kan plukke ut de forskjellige bokstavene fra bunken og ler høyt når han finner H for Henrik.” -Marianne Figenbaum, mamma til Henrik 2 1/2 år

“Kjempefine morsomme kort med en fin pedagogikk. Kortene stimulerer til prat om farger, bokstavlyder og ikke minst kreativitet. Kjempegøy!” -Krsitine Haugaard, Båstadmyra Barnehage

“Mine Første ABC Kort = morsom læring og redningen på gråværsdager.” -Nina Maaø-Ruden, www.småbarnsforeldre.no

Comments

comments

Tilleggsinformasjon

Vekt 1 kg

Omtaler

Skriv en omtale

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.