Mine Første ABC Sangkort

298.00kr

Pris: 298,-

Inviter til en leken innføring i bokstavenes magiske univers med gøyale figurer og rim! I esken finner du 29 solide kort, som tar for seg alfabetet bokstav for bokstav, oppmuntrer barnet til å kjenne igjen bokstavene og knytte sammen bilde og tekst. På idékortet finner dere morsomme bokstavleker som barnet vil elske! Kortene er deilige å ta i, trykket med vegetabilske farger, biologisk nedbrytbare, og store og gode med sin A5 størrelse.

Som eier av denne boken får du også tilgang til en eksklusiv medlemsside med enda mere gøy som du kan bruke Mine Første ABC Kort til.

Tomt på lager

Kategori: Stikkord: , ,

Beskrivelse

De nye sangkortene fra Alfabetika vil gjøre det enkelt for alle med barn rundt seg å introdusere bokstaver. Ved å bruke flere sanser tar barnet til seg bokstavene på en underholdende måte.

Hvert kort har en bokstav og et tegn på den ene siden, og et sangvers på den andre. Konseptet er enkelt og kjent fra de populære SingSang-kortene. Det er bare å trekke et kort, se på bokstaven, forme tegnet og synge sangen.

Å forme tegn med hendene gir bokstavlæring en ny dimensjon. Sangleken er noe alle kan være med på og ordene er både hverdagslige og utfordrende. Her møter vi på buser, atsjo, fis og fjerter. Ord som barna kjenner igjen og som gjør læringen morsom. Sangleken byr også på nye ord barnet blir kjent med gjennom bilder, og som er med på å berike språket fra tidlig alder.
Bokstavene i “Mine første ABC sangkort” blir sunget til melodien av “Min hatt”.

Comments

comments

Tilleggsinformasjon

Vekt 1 kg

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å vurdere “Mine Første ABC Sangkort”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.