ABC-DYREHAGE

Denne Filen kan du printe ut på din egen printer

Dette trenger dere:
-En printer til å printe filen fra
-Saks
-Farger
-Tape eller lim

Hver figurene har en for- og en bakside. På den ene siden er det en bokstavkarakter, og på den andre et dyr. Klipp ut etter de stiplete linjene og brett etter de hele. Bruk tape eller lim i kantenet. Da vil figurene kunne stå oppreist av selg selv.  Å fargelegge er ikke strengt tatt nødvendig, men figurene blir veldig fine i farger, også er det en hyggelig aktivitet. -Til slutt vil dere ha en dyrehage med dyr og bokstaver fra A-Å (vel untatt dyr på z og x) Håper dere koser dere!

 

Filen finner du her: ABC-Dyrehage

 

PS. For å kunne printe filen trenger du passordet. Det finner du på innsiden av boksen til Mine Første ABC Kort. Dersom du har førsteutgaven står det ingenting der, men bruk kontaktskjemaet neders på siden, så sender jeg det via email.

Comments

comments

Bli med på lek med bokstaver og tall :)

Legg igjen navn og e-postadresse her så kan du gå inn på aktivitetssiden og finne mye gøy dere kan kose dere med med en gang. Du vil da også få nyhetsbrevet mitt innimellom og der finner du enda mer gøy!

Hilsen,

:) Anne-Lise

Dette klarte du fint. Gå til innboksen i eposten din og åpne eposten fra meg der :) Klikk på bekreft knappen, så kommer e-post med passord så raskt som bare det!