Mine Første ABC Fargeark: Print-Selv-Fil

Disse fargearkene tar for seg bokstav for bokstav, slik at dere kan fargelegge dem selv. De inviterer til fargelegging, men også staving av ord. Dere kan også lage deres egne “flash-cards” ved a for eksempel tegne et dyr som begynner på bokstaven bakpå kortet. T for tiger for eksempel/

På hvert A4 ark er det to Alfabetika bokstaver, slik at når du klipper arket, så blir de samme størrelse som kortene fra Mine Første ABC Kort. De fungerer som et fint supplement, slik at dere kan stave lange ord med dobbeltkonsonanter.

Her får du “Mine Første ABC Fargeark” helt gratis (filens verdi er 35 kr), det er 29 print-det-selv-kort i filen (15 A4 ark). Så nå er det bare å laste ned så kan dere lese, leke og ha det gøy. Disse kan du printe og bruke hjemme eller i barnehagen, men de er ikke for salg :)

Filen finner du her: Mine Første ABC Fargeark-Print

 

PS. For å kunne printe ut filen trenger du passord. Dersom du ikke allerede har meldt deg på, kan du gjøre det nederst på denne siden.

 

Comments

comments

Bli med på lek med bokstaver og tall :)

Legg igjen navn og e-postadresse her så kan du gå inn på aktivitetssiden og finne mye gøy dere kan kose dere med med en gang. Du vil da også få nyhetsbrevet mitt innimellom og der finner du enda mer gøy!

Hilsen,

:) Anne-Lise

Dette klarte du fint. Gå til innboksen i eposten din og åpne eposten fra meg der :) Klikk på bekreft knappen, så kommer e-post med passord så raskt som bare det!