Mine Første ABC Kort: Print-Selv-Fil

Boken initerer til en leken innføring i bokstavenes magiske univers med gøyale figurer og rim! Hvert kort tar for seg en bokstav og oppmuntrer barnet til å kjenne igjen bokstavene og knytte sammen ord og bilde. På idékortet finner dere morsomme bokstavleker barnet vil elske.

Her kan du prøve “Mine Første ABC Kort” helt gratis, det er 6 print-det-selv-kort i filen. Så nå er det bare å laste ned så kan dere lese, leke og ha det gøy. Disse kan du printe og bruke hjemme eller i barnehagen, men de er ikke for salg :) 

Filen finner du her: Mine Første ABC Kort-Print

PS. For å kunne printe ut filen trenger du passord. Dersom du ikke allerede har meldt deg på, kan du gjøre det nederst på denne siden.

Dersom du ønsker å kjøpe kortene kan du gjøre det HER.

 

Comments

comments

Bli med på lek med bokstaver og tall :)

Legg igjen navn og e-postadresse her så kan du gå inn på aktivitetssiden og finne mye gøy dere kan kose dere med med en gang. Du vil da også få nyhetsbrevet mitt innimellom og der finner du enda mer gøy!

Hilsen,

:) Anne-Lise

Dette klarte du fint. Gå til innboksen i eposten din og åpne eposten fra meg der :) Klikk på bekreft knappen, så kommer e-post med passord så raskt som bare det!