«Alle er kunstnere når de er barn. Problemet er å fortsette å være det når man blir voksen.» ~ Pablo Picasso ~

Oppmuntringen jeg fikk fra familien min da jeg vokste opp er en av grunnene til at jeg aldri gav opp tegningen min og fortsatte skapertrangen. Mormor hadde et eget «galleri» der bare de fineste tegningene fikk henge, det var en ære at noe vi hadde laget fikk komme opp på veggen på utedoen på hytta. Utstilling er noe som viser helt klart at vi setter pris på de små kunstverkene. Vårt kjøleskap er fult, og tegninger faller ned hele tiden, så nå er det på tide med litt nytt.

 

1. Fotobok:

paislee-SFLY-minimasterpieces-2996

 

Denne boken laget Liz Tamahana med datterens kunstverk og bilder av datteren. En fantastisk søt måte å bevare alle tegningene og bilder av andre typer kunstverk på. Hun beskriver hele prosessen på bloggen sin. Det som er ekstra kult er at det er mulig å bruke hennes designmal via fotostedet Shutterfly.com (jeg har brukt dem og de er råbra!)

 

 

2. Korktavle:

Cork-11-After-Side

Hvorfor ikke gjøre som bloggerne Younghouselove og lage en kjempestor korktavle. Her har de en steg for steg oppskrift på hvordan de laget denne.

 

3. Gallerivegg av gamle rammer:

DSC01472

Kristin kjøpte gamle rammer og malte dem alle i en knall gulfarge, så brukte hun øyeskruer og tråd for å lage et opphengingssystem der datteren enkelt kunne skifte ut tegningene sine. Oppskriften finner du her.

 

4. Tørkesnor med stil:

Kids-Art-4

Haeley laget et enkelt system til sine barn med bruk av tørkesnor, klyper som barna malte og øyeskruer. Du finner hele oppskriften her.

 

Håper du klikker liker om du er inspirert!

Klem,

:) Anne-Lise
Blogglisten hits