Det er helt sant! Jeg er ikke helt overrasket, det er kanskje ikke du heller? Men det var i alle fall ett av resultatene etter å ha testet «Mine Første 123 Kort» både i familier og barnehager.

Det er alltid greit å være på den sikre siden, så derfor testet 9 barnehager og 15 familier «Mine Første 123 Kort» i en liten studie for å se hva de likte, hva de lærte og hva de ikke likte.

For meg er det en skikkelig nervepirrende stund når tilbakemeldingene kommer inn. Det er jo noe jeg har jobbet lenge for, og det er viktig for meg at barna digger Alfabetika, at de synes det er morsomt å telle og morsomt med bokstaver. Så det var med mange store sommerfugler i magen at jeg printet ut og brettet 768 A4 ark, slik at de som skulle teste fikk en så lik opplevelse som de ordentlige kortene som mulig. Det er mulig det er sommerfuglene sin skyld, men det ble et par papirkutt den dagen.

Men jeg hadde visst ikke trengt å være så bekymret, for tilbakemeldingene var veldig veldig gode. Det var til og med en barnehage der barna ikke ville leke med NOE annet enn papirkortene fra meg i to dager, og siden de ikke var laget av slik fin sterk kartong som den ferdige utgaven, så var de da slitt i filler. Det varmer langt inn i hjerteroten min det!

 

© www.finstrek.no

 

Barna likte alle de morsomme figurene. Ekstra morsomt var selvsagt  grisene som fiser. Enkel og slående humor;) Dessuten er guttene mine glade i rimene som er enkle, morsome og lette å huske.

Marianne, mammaen til Andreas, Aksel og Mikkel.

«Mine Første 123 Kort» har nå gått i trykken, så snart vil de være på en stor båt på vei til Norge, Dersom du ønsker å få Mine Første 123 Kort, rett hjem i postkassen din, så kan de kjøpes her.

Klem fra,

:) Anne-Lise