På salg!

Mine Første ABC Sangkort PDF

100.00kr 70.00kr

Sangleken er noe alle kan være med på og ordene er både hverdagslige og utfordrende. Her møter vi på buser, atsjo, fis og fjerter. Ord som barna kjenner igjen og som gjør læringen morsom. Sangleken byr også på nye ord barnet blir kjent med gjennom bilder, og som er med på å berike språket fra tidlig alder.
Bokstavene i «Mine første ABC sangkort» blir sunget til melodien av «Min hatt».

Kategori:

Beskrivelse

De nye sangkortene fra Alfabetika vil gjøre det enkelt for alle med barn rundt seg å introdusere bokstaver. Ved å bruke flere sanser tar barnet til seg bokstavene på en underholdende måte.

Hvert kort har en bokstav og et tegn på den ene siden, og et sangvers på den andre. Konseptet er enkelt og kjent fra de populære SingSang-kortene. Det er bare å trekke et kort, se på bokstaven, forme tegnet og synge sangen.

Å forme tegn med hendene gir bokstavlæring en ny dimensjon. Sangleken er noe alle kan være med på og ordene er både hverdagslige og utfordrende. Her møter vi på buser, atsjo, fis og fjerter. Ord som barna kjenner igjen og som gjør læringen morsom. Sangleken byr også på nye ord barnet blir kjent med gjennom bilder, og som er med på å berike språket fra tidlig alder.
Bokstavene i «Mine første ABC sangkort» blir sunget til melodien av «Min hatt».

Slik bruker du PDF filen

  1. Last ned filen
  2. Print den ut
  3. Brett arkene i to
  4. Bruk tape eller lim og lim dem sammen slik at de blir kort

HUSK: Det er ingen bytte eller returrett på digitale produkter. Filen er personlig og kan ikke deles eller brukes på annen måte i strid med åndsverksloven