Å eie en bokstav er fantastisk på mange måter. Ikke minst fordi første gang du blir introdusert for DIN bokstav så er du kanskje to eller tre år. Og hvor perfekt er ikke det? Hvorfor lurer du kanskje på? -Jo fordi småfolk på den alderen ELSKER å eie ting. «Miiiiiin» hyler Lillemann her hjemme både titt og ofte, enten det er hans sko, pappas sko, min lommebok eller sengen til hunden vår. Det meste er MIIIIIN.

Derfor kan det nesten ikke komme et bedre tidspunkt enn nå å innføre at M er hans bokstav. At han eier bokstaven er rett og slett en perfekt måte å begynne med bokstaver på.

Slik jeg ser det er eierskapet til en bokstav supert for å utvikle interessen for bokstaver, og også faktisk forklare dette med initialer, at vi skriver navnet vårt på og i ting vi eier. -Det er også tanken med det jeg planlegger å utvikle som en del av Alfabetika’s produktserie: Min Bokstav Serien. Den skal på sikt inneholde ting til barn der de har sin bokstav på, som gensere, votter, lue, kopp og tallerken.

Denne uken har jeg vært så superheldig å bli kjent med Anne Merete fra Varm Design. Hun er rett og slett en fantastisk dame og designeren bak de herlige Flagrejakkene som har tatt helt av på Facebook i sommer. -Timingen kunne ikke vært bedre. Hun har gått og tenkt på å lage flere barnedesign, og jeg har drømt leeeenge om å lage strikkeoppskrifter med Alfabetikaene på. -Men for en «ikkestrikker» som meg, så har det blitt med drømmen… til nå.

Her kan dere få se første eksempel på Miiin Bokstav. En herlig hjemmestrikket abc-lue i nydelig myk alpakka. Med O for: Oliver, Olivia, Oda, Oscar, Oddny, Odd, Ole, Oline, Oddmund….

Min bokstav

 

 

Hvilken bokstav ønsker du deg lue med?

 

Håper du liker!

Klem,

:) Anne-Lise

Blogglistenhits