Det er lov til å holde på barnedrømmen ?
Da jeg gikk på barneskolen var vi ofte på biblioteket, der hadde de lydbøker (på LP) som man leverte til damen i skranken og så fikk man store sorte hodetelefoner som man kunne plugge inn i et bord for å høre på. Min favoritt var Jungelboken.
Biblioteket var et fint sted med egen avdeling for barn, det luktet litt gammelt men godt.
Der var det første gang jeg tenkte at jeg ville lage noe fint slik som biblioteket var.

I går leste jeg et innlegg i avisen om at vi måtte slutte å tro at alle skal følge drømmen sin for ikke alle kan bli kjendiser og popstjerner. Joda, jeg er enig i at alle kan ikke bli dette, da vil jo ikke verden gå rundt i det hele tatt. Problemet, slik jeg ser det, er ikke drømmen, det er samfunnets aksept for hva som defineres som en drøm. Det er prestisje å drømme om nordpolen, luksusyatch og om å bli filmstjerne, men det er ikke dette de fleste har som sin hjertes drøm tror jeg.

Men det er ikke så stor aksept for å drømme om å bli mamma, sykepleier eller å skape noe fint som ikke er helt definerbart. Det er ikke barna’s feil. Det er faktisk oss voksne.

For vet du hva? Lykke er faktisk viktig.

Ekte indre lykke. Den lykken kommer ikke av å være kjent. For all del, noen har som drøm om å bli skuespiller, for de elsker å spille skuespill… Men disse menneskene gjør det ikke for å bli kjendiser.

La oss verne om de ekte drømmene.

La de som drømmer om å bli bakere, skape trygghet for de eldre, mekke bil eller hva det nå måtte være få følge sine drømmer!
Verden trenger lykkelige mennesker ❤️ Jeg er så heldig at jeg får følge drømmen og det gir meg så fantastisk mye!

Hilsen,
:)Anne-Lise

»Blogglisten» »hits»