-OG DET ER JEG OG!

Hvorfor lurer du på? Vel, Supermann er god på 2 ting, og kun 2. Han er journalist, og han redder folk. Kun det. Han er ikke mamma eller pappa, går og sykler ikke Birken. Han arrangerer ikke juleselskaper og er ikke god på Crossfit heller. Og han baker i alle fall ikke cupcakes!

Derfor kan jeg med hånden på hjerte si at du og jeg, og alle andre også er SUPER(WO)MAN!

Hvorfor?

Dersom du bare hadde to områder i livet du skulle være god på, så ville du også være helt rå på dem. Dersom du ikke skulle være kjempegod på ALT! For er du som jeg så har du en liten stemme som sier at ting må være perfekt, optimale og fantastiske på alle områder. Du og jeg, vi vil lage en superkul barnebursdag, være en venninne som altid er  der, altid stiller opp og altid er søt og blid. Vi vil sender omtenksomme sms-er, ringer familie, leser interessante bøker, lager herlige middagsselvskaper for både våre og mannens venner. Vi vil trene, ikke bare litt men masse, vi vil ha fantastisk kropp fantastisk hår. Vi vil ha glade barn, som er rene, pene, veloppdragne og vi vil  ha masse tid sammen dem, og at vi vil at de spiser organisk mat som vi har laget fra bunnen og at de elsker grønnsaker og fisk. Vi vil ha en lederjobb, eller kanskje være gründer- og vi vil at businessen skal gå fantastisk! Vi vil  bake kaker til alle anledninger, ikke sånne kjipe langpannekaker, neida fantastiske kreasjoner i etasjer med alskens herlige dekorasjoner (Slik vi så på Pinterest i går).

Men om vi valgte bare to av disse, ville vi da ikke være helt FANTASTISKE Superwomen på våre områder, eller helt Bjørgen (Marit) som jeg pleier å si. Ikke det at jeg kjenner henne så godt, men jeg har ikke sett mange artikler om hennes kakebaking, eller middagsselkaper. Alikevel er hun mitt forbilde. De to tingene som jeg ser at Marit et god på er langrenn, og å være ekte. Og hun er helt rå, hun knuser i løypa, og hun er god, varm og åpen hver gang hun er i media.

Så om resten av oss valgte to områder vi skal være superwomen på hva skjer da?

Om vi tør å prioritere bort noe, i alle fall for en stund, å fokusere på det som er viktig for oss. (Ingen som sier at man ikke kan endre etter en stund) Ville vi ikke da bli fantastiske på de områdene?

Jeg skal teste teorien, i 2015 skal jeg være SUPERWOMAN på to områder i livet mitt. Jeg skal være familiekvinne, og jeg skal være gründer. Jeg skal gi mitt beste på disse to områdene hele tiden, hele året.

Jeg skal IKKE: løpe halv, eller helmaraton, lage fantastiske album, få meg en ny hobby, lese masse bøker, være verdens beste vertinne, eller verdens beste venninne (misforstå meg rett, jeg skal være en GOD venninne), jeg skal ikke på yogaretreat, eller få meg kropp som hverken Beyonce eller noen annen kjendis. Jeg skal ikke bygge hytte eller pusse opp leiligheten.

Jeg skal være SUPERfamilieWOMAN og SUPERgründerWOMAN.

Altså skal jeg våge å prioritere… Det er kjempeskummelt- vil du være med? Vil du også være superwoman, men slik som Clark Kent, ikke slik som media sier?

 

Klem,

:) Anne-Lise

PS. Blir kjempeglad om du liker og deler, for ALLE er Superwoman!

Blogglisten hits