Neida, jeg ler ikke så jeg nesten griner. Jeg sitter på skolebenken og tårene står i øynene. Dette er heller ikke bare et minne fra den gang jeg gikk på skolen. Jeg går på skolen nå, for å lære italiensk. Jeg må jo det, jeg bor her…

Det er verb som skal bøyes i alle mulige retninger og versjoner. Det er faktisk bare kaos i hodet mitt. Lekse etter lekse kommer tilbake dekket med rød penn fra læreren, som forøvrig er både hyggelig og flink. Det er hodet mitt som ikke fungerer.
Minnene fra den gang jeg gikk på grunnskolen svirrer rundt som spøkelser, det gjør det i alle fall ikke lettere. Samtidig så tenker jeg på at jeg kun går på skolen 6 timer i uken. Jeg er utslitt hver torsdag og tirsdag, hjernen er som kjøttfarse. Aller mest så tenker jeg på barna som går på skolen i mange timer hver dag… Hjelpes, de trenger all den støtten de kan få. Det er minst like vanskelig å lære som å jobbe. La oss støtte dem disse små som dag etter dag legger i vei ut på skolen. -de trenger all den støtten de kan få, jeg lover!