Pust og pes, hva skal i alle de pakkene?
-Jeg foreslår en litt anderledes julekalender i år jeg. En liten lesestund i hver pakke. Vet jo at desember kan være ganske stressende midt oppe i all kosen, det er jo så mye som skal skje, juleversted, avslutninger, julebord, gaveshopping og enda mer. Derfor tenkte jeg at småen, og vi voksne vil like en rolig stund som er planlagt hver dag.
 
– Det hele er ganske så enkelt, du deler inn kortene fra «Mine Første ABC Kort» i 24 bunker. Jeg har valgt å legge de ekstra kortene i helgene, og de korteste historiene til mandager… bare for å gjøre det enkelt for meg selv.
Det tok meg ca 75 min å pakke inn alle gavene, numerere dem med tusj og henge opp i juletreform – mulig du er raskere enn meg da :) -til å henge pakkene på veggen brukte jeg hvit knettgummi (heter det det i Norge?) I alle fall får du kjøpt det i bokhandelen – det setter ingen merker, men bruk en god del per pakke, slik at de ikke detter ned.
Kortene fåes også kjøpt i bokhandlere over hele landet. Er de ikke på lager, kan de bestilles fra Sentraldistribusjonen og være på lager innen 48 timer.
Klikk liker om du gleder deg til jul! (det gjør jeg:)
Klem,
:) Anne-Lise

Blogglisten hits