At jeg innerst inne ønsker å kalle deg tante er en kjærlighetserklæring. Sønnen min elsker deg, han løper inn om morgenen for å gi deg en klem, gir deg kyss på kinnet når vi skal hjem og blir lei seg de dagene du ikke er der. Vi vet at han har det mer enn bra når vi ikke kan være sammen med ham. Du har en stor plass i vår hjerter.

 

Du har muligens ingen anelse om hvor mye vi respekterer deg. Hvordan vi ser på deg med beundring. Hvor glade vi blir når du varmt setter deg ned på huk og klemmer Lillemann like entusiastisk som han klemmer deg. Når du holder ham i hånden og hører på hans babbel og er helt enig med ham i hvor fantastisk søppelbilen er.

Når Når jeg kommer inn og ser deg og en annen voksen sitte på gulvet med ti barn rundt dere. Barna er musestille og følger engasjert med på boken dere leser, står jeg der og følger med stum av beundring. Hvordan får hun det til tenker jeg. Innimellom blir jeg stående og spionere litt for å prøve og finne ut hvordan jeg kan få til det samme ved sengetid.

Du har lært meg at bleier kan settes på baklengs slik at han ikke kan ta dem av seg. Hvordan jeg får ham til å ligge stille på stellebordet og hjelpen din ved bleieslutt har vært helt uvurderlig. Hjemme hos oss er vi ikke helt sikre på hvordan vi skulle klart oss uten deg.

Det er ikke bare sønnen min du viser omtanke for. I går kom du smilende i mot meg og fortalte at i dag hadde Lillemann brukt en setning med fire ord. Det var det første du sa til meg. Jeg er sikker på at du gjorde det fordi du vet hvor viktig det er for meg. Du vet at Lillemann har ligget etter i språkutviklingen på grunn av ørebetennelser og hvor bekymret jeg er. Enda øynene mine var fulle av tårer kunne jeg se at du var like glad som meg.

Din varme, omtanke og veiledning er uvurderlig, hele vår lille familie vil at du skal vite hvor mye vi setter pris på deg. Du har verdens viktigste jobb, måten du gjør den på, med hjertevarme, omtanke, entusiasme og lekenhet, samtidig som du er profesjonell gir oss glede og trygghet på en måte vi aldri kunne forestilt oss før vi fikk barn.

Tusen takk for at du er den du er og gjør det du gjør.

Klem fra,

:) Anne-Lise

PS. Del gjerne denne om du også har en barnehageansatt som gjør en forskjell i ditt liv

 

 

Blogglisten hits