Det kommer en alder da (fnis) tiss, bæsj, promp, do, underbukser og de fleste andre dorelaterte ting er enormt spennende.

Har den ikke kommet hjemme hos deg enda, så er den nok rett rundt hjørnet. Denne tiden kommer nesten magisk på samme tid som leggetid begynner å bli upoulært- noe poden forhandler om. Gjerne en tid hvor det spesielt for gutter kan være vanskelig å sitte stille og konsentrert.

Det finnes råd, det finnes en bok, en søt enkel liten bok som kan gi leseglede og en morsom leggestund. . Boken heter «Den Vesle Mulvarpen Som Ville Vite Hvem Som Hadde Bæsjet På Hodet Hans.»- Ingen stor overraskelse at den handler om kongen av alle dorelaterte ting «BÆSJ» . Bokens enkle format og korte tekster legger opp til morsom bruk av alle tullestemmene dine – og dersom du vil gjøre dette til den kuleste av de kule leggestundene får du mitt tips her:

Les boken med en bæsj på hodet! Jeg tuller ikke- dette blir en foreldrehit!

Du trenger:
-en myk plastikk lurebæsj, det tar deg ca fem minutter å kjøpe en på nettet.

-boken: «Den Vesle Mulvarpen Som Ville Vite Hvem Som Hadde Bæsjet På Hodet Hans.»

Kjøper du en bæsj som er «deilig» og klissete holder den seg flott på hodet uten noen form for assistanse. Så kan forhandlingene heller bli om hvem som skal ha på bæsjen enn når leggetid er.

Tror du det blir en hit hjemme hos deg?

Klem,
:) Anne-Lise

PS. Blir superglad om du klikker liker

Blogglistenhits