Jeg hadde aldri trodd jeg skulle skrive dette, for alle vet jo at jeg ikke kan strikke. Nå har jeg strikket tre babytepper, og jeg er hekta.

Det er denne damen sin skyld. Hun heter Anne Merete og driver Varm Design.  Jeg ble kjent med henne i fjor høst, via Instagram.

 

Alfabetika, babyteppe, sy, sting, strikketøy

 

Anne Merete er et av de varmeste menneskene jeg noen gang har møtt. Og hun er fantastisk flink til å strikke, aller best, hun er fantastisk flink til å designe strikkerier som alle kan få til. Hennes filosofi, akkurat som min, er at hun ønsker at barn og voksne skal kjenne på glede og mestring.

 

Da hun og jeg jobbet med designet av babyteppene våre ble jeg så entusiastisk og så forelsket, at litt etter litt så bare måtte jeg prøve. Dette til tross for at jeg ALDRI har gjort ferdig et strikketøy før. Da jeg var tolv begynte jeg å strikke en blå og hvit genser med masse mønster på. Da jeg ble 15, «strikket» jeg fremdeles på den. Halvveis på arm nummer to prøvde jeg genseren, som allerede var blitt for liten. Jeg gav opp. For ni år siden prøvde jeg igjen, det skulle bli skjerf, men endte som gryteskrubb.

 

Etter en halvtime med Anne Merete, hadde jeg startet strikketøy, et rosa teppe som jeg gleder meg til å gi til en venninne som venter jente. Når det bare er 55 masker på en omgang, og hver rad blir 1 cm på teppet så er det veldig morsomt. Jeg ble bitt av basillen og koste meg faktisk. Plutselig var teppet ferdig, men ettersom jeg ikke var helt trygg på å brodere enda, så begynte jeg på et nytt teppe i stedet…

Alfabetika, babyteppe, sy, sting, strikketøy

 

Alfabetika, babyteppe, sy, sting, strikketøy

Resultatene blir bra! Er du ikke enig?

IMG_0112

 

Og jeg mener virkelig! Kan jeg så kan du! Dette er kjempegøy!

 

Klem,

:) Anne-Lise

PS. Liker du så blir jeg veldig glad!