ABC-JAKT

En bokstavlek som er morsom enten den er spontan eller litt mer forberedt. -For å være bokstavdetektiv trenger du nemlig ikke mye. Bokstavene er lure og de gjemmer seg over alt både ute og inne. Så bokstavjakt er fint enten det er på veien hjem fra barnehagen, på kjøpesenteret eller hjemme på en regntung dag. Hvor mange bokstaver finner du i bildene på siden her? (Vanlige bokstaver teller ikke :) -Det er over 20 stk!

-Det gjelder å finne bokstavene i sin geometriske form, det kan være lurt å ha med noen bokstaver for å se hva dere leter etter, og dere kan også kle dere ut med bart og forstørrelsesglass-men det er absolutt ikke noe man trenger.

Husk at bokstavluringene kan være opp ned, baklengs eller bare i et utsnitt av et mønster, de kan være store som hus eller små som maur. Her er det bare fantasien som stopper dere. Jakten kan legges opp som en konkurranse eller dere kan være på lag – det er en super måte å engasjere seg fysisk i det å huske bokstavenes form og en knallfin måte for små kropper som ikke liker å sitte stille å få bruk for all energien.

 Jeg blir kjempeglad om dere liker og deler denne aktiviteten slik at enda flere kan bli med på ABC Jakt.

Klem

:) Anne-Lise