Er det egentlig bra? Firkantet, gammel og noe alle har?

Slik jeg ser det er det heller tvert imot. Lego er en stayer, en uslitelig klassiker som appelerer til alle.

En stund hadde jeg en stor bolle med lego stående på stuebordet. Det var egentlig ikke planlagt, men da vi fikk venner på besøk merket jeg fort at det var helt supert. Lego gjør både liten og stor avslappet. Bollen ble superpopulær og alle etterlot seg små byggverk. Det var ikke en eneste person innom som ikke bygget noe, uten at vi i det hele tatt hadde bedt dem om å lage noe, legobollen bare stod der.

Legoer inviterer til kreativitet og lek. De er ekstremt slitesterke, de kan nesten ikke slites ut. Plasten er jo ikke nødvendigvis så miljøvennlig, men det at de kan brukes så lenge er bra for miljøet. Gjenbruk er faktisk bedre enn gjenvinning ettersom det jo ikke krever mer bearbeiding for å brukes igjen.

Så da jeg fikk en email fra en barnehage i dag der de sammenlignet Mine Første ABC Kort og Mine Første 123 Kort med Lego fordi de var så slitesterke, morsomme og oppfordret til kreativitet, så ble jeg rørt til tårer.

Tenk å bli sammenlignet med sitt eget forbilde.

Tusen takk!

Klem,

:) Anne-Lise
Blogglisten hits